Videreføring av tiltak mot corona

Skrevet 24/03, 2020

Kjære elev. 

I dag, tirsdag 24. mars, ble det klart at coronatiltakene videreføres til 2.påskedag. Det vil bl.a si at det ikke vil være lov å gjennomføre noen form for undervisning hos landets trafikkskoler. Vi følger selvfølgelig regjeringens vedtak. Den 8.april vil det komme nye presiseringer fra myndighetene vedrørende tiltak utover 2.påskedag.

I disse spesielle tider er det veldig viktig at dere har fokus på øvelseskjøringen hjemme. Når trafikkskolene får lov og sette i gang med opplæring igjen, er det en stor fordel om mengdetreningen har blitt prioritert hjemme. Vi bistår dere mer enn gjerne om dere ønsker tips og råd i forbindelse med øvelseskjøringen fremover. Bruk gjerne tabs og se tilbakemeldingen fra trafikklærer i opplæringskortet, hva som er gjennomført i kjøretimene og hva det bør trenes på hjemme. 

Dette rammer alle elever sin opplæring og enkelte kan ha større behov for å snakke om den videre planen. Spesielt de som får sin praktiske prøve utsatt. Vi er her for dere og det er bare å ta kontakt. 

Følg myndighetens råd fremover, slik at vi alle raskere kan få tilbake hverdagen igjen. 

Ta vare på hverandre.